Over ons

Huize Boskante is een specialist op het gebied van maatwerk in cortenstaal. Met passie en vakmanschap creëren we unieke en duurzame ontwerpen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
Cortenstaal is een bijzonder materiaal dat bekend staat om zijn robuuste uitstraling en weerbestendige eigenschappen. Het heeft een warme roestkleur die prachtig blendt in verschillende omgevingen, van moderne tuinen tot industriële interieurs.
Bij Huize Boskante begrijpen we als geen ander dat elk project uniek is. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van de klant. Of het nu gaat om een op maat gemaakte plantenbak, een tuinhaard, een poort of terras afboording, we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.
Naast de functionaliteit van het product, houdt Huize Boskante ook rekening met de esthetiek. We combineren vakmanschap met creativiteit en zorgen ervoor dat het eindresultaat naadloos aansluit bij de stijl en sfeer van de omgeving. Of het nu gaat om een strakke en moderne look of een meer organisch en natuurlijk ontwerp, we weten als geen ander hoe ze cortenstaal kunnen transformeren tot een prachtig kunstwerk.
Maatwerk in cortenstaal door Huize Boskante betekent niet alleen een uniek en duurzaam product, maar ook een investering in kwaliteit en vakmanschap. Met jarenlange ervaring en een passie voor het vak, weten we keer op keer te verrassen met hun innovatieve ontwerpen.

Daarnaast is Huize Boskante al jaren een vaste waarde op de markt van woelvorken.